Totalentreprenør i Telemark

Morgan er en lokal totalentreprenør med fokus på private og offentlige næringsbygg. Vi er opptatt av faglig kvalitet i alle deler av entreprisen – fra planlegging til gjennomføring og ferdigstillelse.

Vårt fokus som entreprenør

Vårt fokus er på næringsbygg, både for private og offentlige byggherrer. Det er alt fra kontorbygg, skoler og barnehager til kirker, kulturhus, butikker, renseanlegg, lager/haller og byggsenter. Vi utfører hele entreprisen på nybygg og rehabilitering. Gode eksempler er Floodegården i Porsgrunn sentrum og sermonibygget Verd på Eidanger.

Morgan AS, entreprenør i Grenland.

Byggeprosjekter i Telemark, Vestfold og Agder

Morgan har levert en rekke prosjekter i Telemark fra Kragerø og Bamble til Porsgrunn, Skien, Drangedal, Nome, Bø Gvarv og Vinje. Vi er også aktive i Vestfold og har utført flere oppdrag i Larvik, Sandefjord og Tønsberg. I Agder har vi utført jobber i Gjerstad og Risør. Sjekk ut våre referanseprosjekter

Vi leverer alt fra a til å

  • Totalentreprise
  • Samspill (Åpen bok)
  • Planlegging og prosjektstyring
  • Nybygg og rehabilitering
  • Betongarbeid
  • Tømrerarbeider

Våre styrker som byggentreprenør er Samspill og kvalitet

Vi er best når vi utfører totalentrepriser i Samspill med byggherren fra tidlig fase i prosjektene. Vi har gode erfaringer med samspillentreprise utført i åpen bok, men utfører også vanlig totalentreprise samt rene betongentrepriser. Sammen med kunde, leverandører og samarbeidspartnere leverer vi på alle faser i entreprisen, fra arkitekttegning til planlegging og leveranse. Vi setter vår stolthet i alle jobber og fokuserer derfor på kvalitet i alle ledd, og sikrer prosessen med digitale verktøy, HMS og bærekraftige løsninger.

Ta kontakt med oss i dag for løsninger på ditt neste prosjekt!