Total­entreprenør i Vestfold og Telemark

Bygger med stolthet.

Morgan AS er en totalentreprenør med hovedfeste i Grenland. Vi gjennomfører totalentrepriser for byggherrer over hele Sørøst-Norge.

 

Siden 2012 har vi hatt en solid vekst, og det har vært en klar målsetting fra dag en om å være en ledende lokalt forankret byggentreprenør i Vestfold og Telemark. Bedriften utgjør i dag over 38 ansatte og hadde i 2021 en omsetning på over 200 MNOK.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og for oss er fagarbeideren essensiell i oppbyggingen av bedriften. Alle lederne i Morgan har fagbrev eller svennebrev i bunn.

 

- Vi har stadig diskusjoner rundt løsninger og hva som er faglig riktig, og på den måten utfordrer vi hverandre og gjør oss bedre. Vi er alltid enig om at kvaliteten skal være på høyeste nivå hele tiden.

Historien

Morgan AS ble stiftet i Kjosen i Drangedal i 2012 av daglig leder Ole August Karlsen.

Karlsen startet opp alene, og leide seg ut som tømrer. Far til Ole August drev tidligere som teknisk entreprenør og solgte firmaet sitt en tid tilbake, og navnet Morgan AS var ledig. Det ble ført videre til Karlsens nye firma, og navnet har en spesiell betydning.

– Morgan er mellomnavnet til bestefaren min, og jeg syns det var hyggelig å videreføre, sier Karlsen.

Les mer om vår historie her