Tjenester

Vi i Morgan er stolte over å kunne tilby et bredt spekter av tjenester som passer til alle typer byggeprosjekter, uavhengig av størrelse og kompleksitet.

Som en erfaren totalentreprenør er vi godt rustet til å håndtere alt fra mindre serviceoppdrag til store komplekse prosjekter. Vi er spesielt stolte av vår evne til å levere prosjekter til avtalt tid og budsjett, samtidig som vi sørger for et tett og godt samarbeid med byggherre og brukere gjennom hele prosessen.

Våre fokusområder

Vi har lang erfaring med å bygge næringsbygg og har utført en rekke prosjekter i denne kategorien. Enten du trenger et nytt lager, et kontorbygg eller en butikk, kan vi hjelpe deg meg å realisere ditt prosjekt på en effektiv og profesjonell måte.

Kunden, kvalitet og HMS er prioritet

Vi legge stor vekt på HMS-arbeidet vårt og sørger alltid for å følge strenge sikkerhetsregler og rutiner. Dette gjelder både for våre egne ansatte og for alle andre som jobber på byggeplassen.

Vårt selskap har også bred erfaring med leilighetsprosjekter og vi har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter på denne fronten. Vi har også utført et stort antall renoveringsprosjekter for næringsbygg, og vi har egne dyktige håndverker for å gjennomføre både betong- og tømrerarbeider i alt fra mindre reparasjoner til større byggearbeider.

Vi setter alltid våre kunders behov og ønsker i fokus, og vi tar oss tid til å lytte til alle spørsmål og ønsker du måtte ha. Vårt mål er å skape langsiktige relasjoner med våre kunder, og vi tror at vårt fokus på kvalitet og kundetilfredshet er en av grunnen til vår suksess.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

 

Se noen av våre referanser